Video's

Lancering van Become Digital

Didier Ongena, General Manager van Microsoft België en Luxemburg, samen met Guillaume Boutin, CEO van Proximus, en Bart Steukers, CEO van Agoria, kondigen de lancering van Become Digital aan. Ontdek waarom iedereen zijn of haar vaardigheden zou moeten beoordelen met Become Digital.

Dilara en Selma zijn van loopbaan veranderd

Van hoogleraar natuurkunde tot Data Analyst. Selma en Dilara leggen uit hoe ze van loopbaan zijn veranderd door de “Data & AI operator”-training van BeCode te volgen.

Ontdek je sterke punten en vaardigheden met Become Digital

We hebben Hupple, de Belgische KMO gespecialiseerd in voeding voor katten en honden, gevraagd om de test te doen op Become Digital. Kijk wat ze ontdekten.

Become Digital is een initiatief van
Image
Image
Image
Image
Image

Why they support Become Digital

Om een antwoord te bieden aan deze uitdagingen lanceren Microsoft, Proximus, Agoria, PWC en UQalify, in partnerschap met lokale aanbieders van opleidingen, BecomeDigital.be. Become Digital laat individuele gebruikers toe om een beter beeld te krijgen van hun eigen talenten en reeds aanwezige (digitale) vaardigheden, waarna dat gekoppeld wordt aan een overzicht van beschikbare opleidingen om nieuwe of bijkomende vaardigheden aan te leren. Organisaties, groot én klein, kunnen de digitale toekomstbestendigheid van hun teams evalueren en relevante opleidingen aanbieden